Συγκλονισμένη είναι συγγενείς και φίλοι της 29χρονης Μαίρης Γκούμα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στα νερά του Αμβρακικού, όταν το αυτοκίνητό της κατέληξε στη θάλασσα, στην περιοχή του Σπάρτου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. 

Η νεαρή κοπέλα ήταν φυσικοθεραπεύτρια και εργαζόταν στο τμήμα σπα, γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου της Λευκάδας. Η ίδια παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες αποφάσισε να ταξιδέψει οδικώς από τη Νικιάνα στο Αγρίνιο, όταν στο έκτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βρέθηκε στη θάλασσα.

Από το βράδυ του Σαββάτου κινητοποιήθηκε το Λιμενικό αλλά και το Πυροσβεστικό σώμα έπειτα από τηλεφώνημα της οικογένειάς της αφού η 29χρονη Μαίρη είχε καθυστερήσει να πάει στον προορισμό της στο πατρικό της στο Αγρίνιο και δεν είχε επικοινωνήσει για αρκετές ώρες.

Τελικά η κοπέλα ανασύρθηκε νεκρή από τα νερά του Αμβρακικού το πρωί της Κυριακής βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Τραγωδία δίχως τέλος για την οικογένεια – Είχαν χάσει σε τροχαίο και τον γιο τους 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της άτυχης κοπέλας αυτή είναι η δεύτερα φορά μέσα λίγα χρόνια που η οικογένεια Γκούμα βυθίζεται στο πένθος. 

Πριν από μερικά χρόνια η Μαρία Γκούμα έχασε σε τροχαίο δυστύχημα τον αδελφό της γεγονός που δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της που είδε μέσα σε λίγα χρόνια την ιστορία να επαναλαμβάνεται. 

Συγκλονισμένος είναι και ο θείος της 29χρονης Γιώργος Γεραφέντης. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 29χρονη να επικοινωνήσει μαζί του.

«Σίγουρα κάποιος διερχόμενος οδηγός θα είδε κάτι. Οποιαδήποτε πληροφορία θα φανεί χρήσιμη για να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος», έγραψε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook