Με μεγάλη συμμετοχή από αθλητές ξεκίνησε το Σάββατο (25/06) το Summer Goalkeeper Camp, που διοργανώνει στη Μοναχή Ελιά ο Γιώργος Μπερνεάνου.

Τερματοφύλακες όλων των ηλικιών μαθαίνουν τα μυστικά της θέσης από τον προπονητή τερματοφυλάκων του Κισσαμικού και τους συνεργάτες του.

Η ενημέρωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής:

Ξεκίνησε το Σάββατο 25/6 το Summer Goalkeeper Camp.  Η πρώτη ολοκληρωμένη προπονητική διοργάνωση για τερματοφύλακες καταμετρά πάνω από 70 αθλητές  από όλη την Ελλάδα.  Το προπονητικό τιμ της ακαδημίας 4 Goalkeepers, σε συνεργασία και με την υποστήριξή των προπονητών τερματοφυλάκων των ακαδημιών και συλλόγων του νομού Χανίων, έχει να προσφέρει μια άψογα οργανωμένη εμπειρία.

Το καμπ συνεχίζεται μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 3/7 με καθημερινές προπονήσεις για τερματοφύλακες όλων των ηλικιών, επιπέδων και συλλόγων.  «Τώρα είναι η στιγμή να επικεντρωθούμε στην προσωπική βελτίωση, ατομικά, ώστε η επομένη αγωνιστική περίοδος να μας βρει καλύτερους τεχνικά και ψυχικά»  μας είπε ο Γ. Μπερνεάνου, ιδρυτής της 4 Goalkeepers.  «Κάθε μέρα δουλεύουμε βάζοντας μια πιο δυνατή βάση για ανάπτυξη και βελτίωση.  Ο αθλητής που στοχεύει ψηλά δεν πρέπει να σταμάτα να γίνεται καλύτερος και αυτό ακριβώς μπορούμε να παρέχουμε διαρκώς»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook