Το νέο μυθιστόρημα της Μαρίας Παπαδάκη με τίτλο «ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΓΑΠΗΣ», η πλοκή του οποίου διαδραματίζεται κυρίως στα Χανιά, παρουσιάζεται από τις εκδόσεις «Ωκεανίδα» και το τοπικό Pablic αύριο Τετάρτη και ώρα 8μμ στο ιστορικό καφέ «ΚΗΠΟΣ» της πόλης μας.

Πρόκειται για μία αισθηματική και όχι μόνο ιστορία που ξεκινά από τα Χανιά την περίοδο της Γερμανικής κατοχής και της εθνικής Αντίστασης και, μετά από συναρπαστικές περιπέτειες των ηρώων, καταλήγει ως το σήμερα.

Είναι το τρίτο βιβλίο της συγγραφέως, η οποία – συν τοις άλλοις – διαθέττει και ιδιαίτερο στιχουργικό ταλέντο. Στίχους της, μελοποιημένοι από κορυφαίους συνθέτες, έχουν κατά καιρούς ερμηνεύσει οι Βασίλης Λέκκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Νταλάρας, Παντελής Θαλασσινός, Μιχάλης Κουνάλης και δεκάδες άλλοι τραγουδιστές.

Το βιβλίο παρουσιάζει η φιλόλογος Γιούλα Κανιτσάκη. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ερασιτέχνης ηθοποιός Χριστίνα Βερικάκη.

Στίχους της Μαρίας Παπαδάκη θα ερμηνεύει η μουσικός Έμμα Χιωτάκη. Θα ακουστούν επίσης από τους Γιώργο Νταλάρα και Μιχάλη Κουνάλη και άλλα τραγούδια της συγγραφέως (βιντεοσκοπημένα).

Την εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται από την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών και τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Χανίων, θα συντονίζει ο Δημήτρης Νικολακάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook