Η Κοινωφελής Επιχείρηση – Τράπεζα αίματος του Δ. Αποκορώνου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων, την Ενορία Καλυβών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλυβών “Μανώλης Ραφτόπουλος”, τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Δήμου Αποκορώνου, τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Καλυβών, τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό και Κολυμβητικό Σύλλογο “ΤΙΤΑΝ” Καλυβών, τον Αθλητικό Όμιλο “ΤΑΝΟΣ” Αποκορώνου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νιο- Χωριού και με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χανίων την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 9πμ έως 2μμ στις Καλύβες στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Καλυβών .

Η προσφορά αίματος είναι μια ύψιστη πράξη αγάπης, προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι Εθελοντές Αιμοδότες με τη συστηματική προσφορά τους αποδεικνύουν την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους. Προσφέρουν δώρο ζωής σε συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη.
Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων εθελοντών είναι απαραίτητη σ΄ αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς.

“Ευκαιρία και υποχρέωσή μας να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τον ΣΥΝ-άνθρωπό μας. Όσοι προσέλθετε ας έχετε μαζί σας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ την αστυνομική σας ταυτότητα και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook