Το Iolida Splash ανοίγει τις πόρτες του και υπόσχεται ατελείωτο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους

Ένας νέος χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αγίας Μαρίνας. 

Το water park Iolida Splash, ανοίγει για κάθε σας εκδήλωση και υπόσχεται ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, αφού είναι ιδανικό για παιδικά party, γενέθλια, εορτές και κάθε είδους εκδήλωση. 

Οι πισίνες και οι νεροτσουλήθρες στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Iolida Splash θα σας ενθουσιάσει, ενώ οι έμπειροι chef στο snack bar καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό, θα ικανοποιήσουν κάθε ηλικία και κάθε απαίτηση και θα προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε σας εκδήλωση.

Στον χώρο υπάρχει συνεχώς ναυγαγοσώστης που φροντίζει για την ασφάλεια των μικρών παιδιών, ενώ η πολυετής παρουσία του Ομίλου στον κλάδο εγγυάται άριστες και πιστοποιημένες υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης σύμφωνα με το ISO 9001:2000 και ISO-22000.

Ο Όμιλος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Καραβαράκη

Το Iolida Splash ανήκει στον Όμιλο Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Καραβαράκης ΑΕ, ο οποίος δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και ευθύνη στον τομέα της παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας από το 1989. 

Ο Όμιλος διαθέτει 3 ξενοδοχειακές μονάδες στην Αγία Μαρίνα και τον Πλατανιά, τα Iolida Beach Luxury Resort 5*, το Iolida Village 4* και το Erato Beach.

Το water park Iolida Splash βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα, δίπλα από το ξενοδοχείο Iolida Village και μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 28210 60751 και το email: [email protected]