Με μεγάλη χαρά η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης ανακοινώνει την διοργάνωση διεθνούς ημερίδας με τίτλο «Innovation & Entrepreneurship at TUC 2016», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1/7/2016 και ώρες 10:00-20:00 στο συνεδριακό κέντρο του ΜΑΙΧ στα Χανιά. Η εκδήλωση αποτελεί μία ευκαιρία ανάδειξης θεμάτων που αφορούν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα σε διεθνές επίπεδο, φιλοξενώντας κορυφαίους ομιλητές σε θέματα αιχμής, οι οποίοι θα παρέχουν πληροφορίες και θα μοιραστούν με το κοινό εμπειρίες, ιστορίες και πρακτικές επιτυχίας!

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της ως κεντρική ομιλήτρια, η κα. Irit Ben-Abba, Πρέσβης του Κράτους του Ισραήλ στην Ελληνική Δημοκρατία.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα παρακάτω θέματα:

-Building an entrepreneurial ecosystem in Chania
-Technology and Innovation Management at TUC
-Transforming ideas to tangible products
-Paradigm Shifts, Driving Trends

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ενότητα Startup Pitching,  όπου θα παρουσιαστούν οι 5 καλύτερες καινοτόμες τεχνολογικές επιχειρηματικές ιδέες από ομάδες φοιτητών και νέων ερευνητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, που θα κατατεθούν στο σχετικό διαγωνισμό. 

Η εκδήλωση ολοκληρώνεται με networking cocktail party!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης Innovation & Entrepreneurship at TUC 2016, μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες: http://www.tuc.gr/innovation2016.html

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ:

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό, ενώ απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική εγγραφή μέσω της φόρμας:  http://www.tuc.gr/6769.html