Εκτενή συνεργασία με εκπροσώπους της κινεζικής κυβέρνησης είχε χθες η Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πρασίνου κα Πέπη Μπριρλιράκη, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Ρεθύμνης με την Κίνα σε θέματα τουρισμού κι επιχειρηματικότητας. 

Ειδικότερα, εκπρόσωποι συμπλέγματος 120 νησιών που υπάγονται στην Περιφέρεια του Χονγκ Κονγκ, ήρθαν σε επαφή με το Δήμο μας δια του ταξιδιωτικού γραφείου Mouzenidis Travel, που δραστηριοποιείται διεθνώς, κι επισκέφθηκαν την Αντιδήμαρχο με την οποία συζήτησαν διεξοδικά τις επενδυτικές δυνατότητες που υπάρχουν στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο. 

Στο πλαίσιο της συζήτησης, έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για την ελληνική  νομοθεσία και το φορολογικό καθεστώς που διέπει τη λειτουργία  των  τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και για τη βιομηχανία στο νησί μας.

Η Αντιδήμαρχος τους παρείχε κάθε δυνατή ενημέρωση, επισημαίνοντας, την καλή συνεργασία και σύμπραξη του ιδιωτικού με το δημόσιο τομέα στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο, υποδεικνύοντας παράλληλα, ως πρόσφορους τομείς για επενδύσεις τον τουρισμό, την τεχνολογία και το marketing.  Οι επισκέπτες από την Κίνα, εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις στον τουριστικό κλάδο και συμφώνησαν να διατηρήσουν συνεχή επαφή και συνεργασία με το Δήμο προς αυτή την κατεύθυνση. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook