Ένας από τους στόχους του φετινού Πλατανιά είναι και η επένδυση σε ταλέντα από την περιοχή των Χανίων και η αρχή είχε γίνει με τους Γιάννη Περδικάκη και Αντώνη Μανουσάκη, αν και ο τελευταίος αγωνιζόταν εκτός της Περιφέρειας για αρκετά χρόνια. Ο τρίτος της «παρέας» φαίνεται να είναι ο Ευγένιος Κονονένκο του Ακρίτα.

Ο 19χρονος ακραίος αμυντικός της αποκορωνιώτικης ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την χανιώτικη ΠΑΕ ενδεχομένως την Πέμπτη (21/7).

Ο Κονονένκο είναι γεννημένος το 1992 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της Επισκοπής. Ο Ακρίτας όμως ήταν η ομάδα που κατάφερε να τον ελληνοποιήσει και να τον κάνει «δικό» του. Κατέκτησε με την ομάδα του Αποκόρωνα το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΧ το 2008-09, ενώ μετά από δύο σεζόν στο Περιφερειακό πανηγύρισε την περασμένη σεζόν και το Κύπελλο Χανίων, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στον τελικό απέναντι στον Κισαμικό λόγω τραυματισμού.

Οπότε ο νεαρός αμυντικός θα είναι και στην πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (22/7) το απόγευμα.

                                                                              

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook