Πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα ο Καβακάς (ή ο Κακαβάς που έλεγε και ο Καρούλιας στη συνέντευξη τύπου) έλεγε ότι στόχος του Πλατανιά είναι η τέταρτη θέση και ότι καλύτερο. Μετά τη τριάρα στη Ριζούπολη αφήνει κατά μέρος την τιμητική 4η θέση (που δεν προσφέρει τίποτα ουσιώδες) και ξεκαθαρίζει ότι στόχος είναι τα μπαράζ (από τρίτη θέση και πάνω).

Ενδεχομένως μετά την επόμενη μεγάλη νίκη να ανεβάσει κι άλλο το στόχο και να κάνει λόγο για τον τίτλο. Μέχρι τότε ίδωμεν.
Προς το παρών από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται (για οικογενειακούς λόγους) ο Καβακάς δηλώνει μια μέρα μετά τον θρίαμβο της Ριζούπολης : «Την ομάδα δεν την ανέλαβα από την αρχή, αλλά από την 6η αγωνιστική, όταν βρισκόταν στην τελευταία θέση. Όποιοι στόχοι είχαν τεθεί εκείνη την περίοδο, έχουν αναιρεθεί. Από δω και πέρα θα κοιτάξουμε να μπούμε στα μπαράζ και να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Ο τεχνικός του Πλατανιά, σε σχετική ερώτηση για τις δυνατότητες που έχει η ομάδα του, να κερδίσει τον προβιβασμό της, τόνισε: «Με βάση την εικόνα που παρουσιάζουμε και τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η οικονομική σταθερότητα που υπάρχει, παίζει ρόλο, ώστε στην ομάδα να υπάρχει ηρεμία.
Κάθε παιχνίδι που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Football League».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook