Οι “γεμάτες” εμφανίσεις του Ογκνιέν Γκνιάτιτς με τη φανέλα του Πλατανιά στην πρώτη του παρουσία στη Super League κάθε άλλο παρά απαρατήρητες πέρασαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βόσνιος μέσος με σερβικό διαβατήριο βρίσκεται στη λίστα του Λούμπος Μίχελ, που φέρεται να έχει τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς για να προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις με τους “ερυθρόλευκους”.

Ενδεικτικά το paok24.com για το θέμα αυτό αναφέρει τα εξής:

Μπορεί η προσοχή του Λούμπος Μίχελ, σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, να είναι επικεντρωμένη στο εξωτερικό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Σλοβάκος δεν ρίχνει “ματιές” και στο… εσωτερικό.

Μία από τις περιπτώσεις λοιπόν που έχουν “προκριθεί”, είναι αυτή του 24χρονου αμυντικού μέσου του Πλατανιά, Ογκνιέν Γκνιάτιτς, του οποίου το συμβόλαιο με τους Κρητικούς ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι μετά την πρόεκτασή του τον περασμένο Απρίλιο.

Ο νεαρός Σέρβος ποδοσφαιριστής, που προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με τον Πλατανιά (26 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα, 3 στο Κύπελλο), βρίσκεται στην “ατζέντα” του Μίχελ με τη σύμφωνη γνώμη και του Βλάνταν Ίβιτς και εξετάζεται, στη λογική πως από τη μία η ηλικία του δεν είναι απαγορευτική για να θεωρηθεί “επένδυση” και από την άλλη τα χρήματα που θα δαπανηθούν για την απόκτησή του δεν θα είναι πολλά.

Το αν τώρα ο Γκνιάτιτς αφήσει τα Χανιά και τον Πλατανιά για χάρη της Θεσσαλονίκης και του ΠΑΟΚ, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook