Συγκινεί το διαδίκτυο η φωτογραφία μιας νύφης που θήλασε το εννέα μηνών κοριτσάκι της κατά τη διάρκεια του γάμου της. Μάλιστα κοινοποιήθηκε σε χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για την Χριστίνα Τορίνο Μπέντον που αποφάσισε να θηλάσει την εννέα μηνών κόρη της Τζέμα, όταν η μικρή άρχισε να κλαίει κατά τη διάρκεια του γάμου.

Η νύφη που διέκοψε το μυστήριο για να θηλάσει την μικρή της πόσταρε τα τεκμήρια στο Facebook γράφοντας: «Είναι η στιγμή που ενώ παντρεύεσαι το μωρό σου πεινάει. Αισθάνομαι τόσο περήφανη για τον εαυτό μου! Της έδωσα δυο λεπτά μπας και ηρεμήσει, αλλά ήξερα ότι είχε χάσει τον ύπνο της, είχε ζέστη και ότι αυτό δεν θα ήταν εύκολο. Δεν είχα καμία αμφιβολία, έπρεπε να τη θηλάσω και αυτό έκανα», είπε η Μπέντον μιλώντας στη Daily Mail.

Ευτυχώς το νυφικό ήταν στράπλες και ο θηλασμός δεν ήταν κάτι τόσο δύσκολο. Η Χριστίνα θήλασε την μικρή Τζέμα για λίγα λεπτά και εκείνη αμέσως ηρέμησε ενώ κοιμήθηκε για όλη την υπόλοιπη διάρκεια της τελετής.

«Μόλις την πήρα στην αγκαλιά μου, ήμουν σε θέση να την ηρεμήσω και να την χαλαρώσω. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να την θηλάσω την ώρα της τελετής ήταν κάτι ενοχλητικό αλλά στην πραγματικότητα ήταν ωραίο να συμβαίνει αυτό και να είναι η κόρη μου μαζί μας. Είναι πάντα μια χαρά να την έχω κοντά μου», ανέφερε η μητέρα της.

Η φωτογράφος Λάνα Νίμονς απαθανάτισε την ιδιαίτερη αυτή στιγμή και την έστειλε στην Χριστίνα. «Οταν μου έστειλε τη φωτογραφία η Λάνα χάρηκα ιδιαίτερα που κατάφερε να απαθανατίσει αυτή τη στιγμή, ήταν πολύ ιδιαίτερη για μένα», συνέχισε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook