Αναβολή της δίκης για αύριο αποφάσισε το δικαστήριο για τον “μπουρλοτιέρη” μοναχός που αγαπούσε τα φουρνέλα και ο οποίος σήμερα πήγε στο δικαστήριο χωρίς να εκπροσωπείται από κάποιον δικηγόρο.

Ο εισαγγελέας αποφάσισε την αναβολή για αύριο τις δίκης προκειμένου να μπορέσει να εμφανιστεί στο δικαστήριο και ο αστυνομικός ο οποίος εντόπισε στην περιοχή της μονής της εκρηκτικά.

Θυμίζουμε ότι ο μοναχός που μονάζει στον Άγιο Αντώνιο Άρβης στη Βιάννο, συνήθιζε να βάζει φουρνέλα στη μονή προκαλώντας μάλιστα, αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή.

Η παρουσία ενός αστυνομικού στο μοναστήρι και ο εντοπισμός μεγάλης ποσότητας εκρηκτικής ύλης, έβαλε φρένο στον μοναχό λίγο πριν τοποθετήσει εκρηκτική ύλη σε 15 τρύπες που είχε ανοίξει σε βράχους.

Ο 69χρονος μοναχός συνελήφθη και οδηγήθηκε σε δίκη στο πλαίσιο του αυτοφώρου με την κατηγορία της οπλοχρησίας και χρήσης εκρηκτικών υλών.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο μοναχός έβαζε φουρνέλα στο σημείο στην προσπάθειά του να προχωρήσει στην ανακατασκευή της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook