Μια βραδιά γεμάτη καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία. Ακολουθεί το Ρέθυμνο και η συναυλία στο Δημοτικό Κήπο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ», μας προσκαλεί όλους σε μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά. Μία συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Το Σάββατο, 2 Ιουλίου και ώρα 21.00, ο Κωστής Μαραβέγιας μας ταξιδεύει όλους… «Κατάστρωμα» στα Χανιά: Eλάτε να γίνουμε όλοι μια κεφάτη παρέα, να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούργια κομμάτια, από το νέο του άλμπουμ «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και να περάσουμε όπως πάντα, υπέροχα!

Την Κυριακή, 3 Ιουλίου ο Κωστής Μαραβέγιας θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο, δίνοντας ραντεβού με τους φίλους του στο Δημοτικό Κήπου Ρεθύμνου, και όχι στο Κάστρο Φορτέτζα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Info

Τίτλος: Κατάστρωμα || συναυλία Κωστή Μαραβέγια

Ημέρα:  Σάββατο, 2 Ιουλίου

Ώρα Έναρξης: 21.00

Χώρος: Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Είσοδος: 12€ (προπώληση), 14€ (πόρτα)

Σημεία προπώλησης: viva.gr, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook