Το άγχος και η πίεση να μείνει αδύνατη για να δείχνει όμορφη στην τηλεόραση και οι συνεχείς δίαιτες στις οποίες υπέβαλλε τον εαυτό της την άφησαν άγονη σε ηλικία 27 ετών!

Η Chantelle Houghton, νικήτρια του Celebrity Big Brother το 2006, εξομολογήθηκε ότι οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι δε θα μπορέσει ποτέ να συλλάβει φυσιολογικά, κι αυτό εξαιτίας των ακραίων διατροφικών συνηθειών της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsbeast.gr, ήταν η πρώτη «non-celebrity» που βγήκε στο ριάλιτι του Channel 4 και από εκείνη τη στιγμή και μετά δυσκολεύτηκε πολύ να συνηθίζει τη showbusiness και το lifestyle που τη συνοδεύει.

\"\"«Έχω ταλαιπωρήσει το σώμα μου, το έχω υποβάλλει σε βασανιστήρια και τώρα μου το… επιστρέφει! Είναι δικό μου το λάθος. Με μισώ για αυτό που μου έκανα και δε θα μου το συγχωρήσω ποτέ. Η μανία μου με το φαγητό και με τις εξαντλητικές δίαιτες, ενώ έπασχα από βουλιμία κατέστρεψαν τις πιθανότητες μου να αποκτήσω με φυσιολογικό τρόπο ένα μωρό» είπε συγκινημένη.
«Κάθε φορά που έκανα εμετό σκεφτόμουν ότι αδυνατίζω. Νόμιζα ότι κέρδιζα κάτι από αυτό, αλλά στην πραγματικότητα έχανα πολλά. Μου κόστισε την ευκαιρία να αποκτήσω μια οικογένεια» πρόσθεσε.

Η βουλιμία της χτύπησε την πόρτα σε ηλικία 14 ετών. Είχε φτάσει σε σημείο να πίνει οκτώ μπουκάλια του 1,5 λίτρου νερό τη μέρα για να «γεμίζει» το στομάχι της, ενώ για ένα χρόνο δεν είχε έμμηνο ρύση.

Με ύψος 1,70 το 2007 είχε φτάσει να ζυγίζει 50 κιλά!

Ο γιατρός τον οποίο επισκέφτηκε της είπε ότι αν συνέχιζε τον ίδιο τρόπο ζωής για τρία χρόνια ακόμη δε θα μπορούσε να αποκτήσει ποτέ της παιδιά, γιατί δεν θα της είχαν απομείνει ωάρια!

Τώρα η Houghton ελπίζει η προσωπική της ιστορία να ευαισθητοποιήσει άλλες γυναίκες με τροφικές διαταραχές και να τις ενημερώσει για το τι μπορούν να προκαλέσουν οι εξαντλητικές δίαιτες στον οργανισμό τους.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook