Μία πολύ δυνατή προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του πραγματοποίησε το ΙΝΚΑ, που ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Μπακόπουλο για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Γιάννης Ξενάκης δεν μπορούσε να συνεχίσει σε αυτό το πόστο και θα παραμείνει μόνο στα τμήματα υποδομής, με αποτέλεσμα το ΙΝΚΑ να βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μπακόπουλου, που είχε εργαστεί με επιτυχία στον Α.Ο. Χανιά.

Παράλληλα στο πλευρό του Γιάννη Κατσούλη ως άμεσος συνεργάτης του παραμένει ο Νίκος Μαθιουδάκης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ:

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Μπακόπουλο.

Παράλληλα, ευχαριστεί ιδιαίτερα το Γιάννη Ξενάκη για την προσφορά του στην ομάδα, η οποία και θα συνεχιστεί μέσα από τα τμήματα υποδομών.

Επίσης, τη συνεργασία του με την ομάδα μας ανανέωσε ο βοηθός προπονητής, Νίκος Μαθιουδάκης.

Ετσι, ολοκληρώνονται οι συνεργάτες που θα πλαισιώσουν τη νέα σεζόν το Γιάννη Κατσούλη.

Η σύνθεση είναι η εξής:

Γιάννης Κατσούλης – Προπονητής
Νίκος Μαθιουδάκης – Βοηθός προπονητή
Γιάννης Μπακόπουλος – Προπονητής τερματοφυλάκων
Το βιογραφικό του Γ. Μπακόπουλου

Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) στην Αθήνα, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’, ενώ το 2011 ολοκλήρωσε τον κύκλο της Σχολής Εξειδίκευσης Προπονητών Τερματοφυλάκων της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, με τη φανέλα του Αθηναϊκού (1995-1997), ενώ στην Κρήτη έχει αγωνιστεί σε Επισκοπή, Ιωνία, Αστέρα Ρεθύμνου, ΕΑΠ, ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Επίσης, ήταν διεθνής με την Εθνική Ομάδα Νέων U-17, αλλά και με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων.

Προπονητής τερματοφυλάκων έχει διατελέσει σε Ο.Φ. Αρμένων, Επισκοπή, Α.Ο. Χανιά και ΟΦΗ.