Ούτε ένας ούτε δύο αλλά οκτώ συνολικά παίκτες από την περσινή ομάδα του «Ηράκλειο» ανανέωσαν την Τετάρτη το πρωί τη συνεργασία τους με την κρητική ομάδα όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. 
Οι παίκτες αυτοί είναι ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας δηλαδή ο Χρήστος Χαρίσης, ο Γιάννης Στεφανάκης, ο Αλέξης Πετράκης, ο Βασίλης Αγαπητός, ο Γιάννης Καραλής, ο Κώστας Κωτούλας, ο Γιώργος Δαγαλάκης, και ο Γιώργος Αρναουτάκης. 
Στην ομάδα δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Κώστας Πάλλης και Μάριος Αρναουτάκης ενώ υπεύθυνος τύπου αναλαμβάνει τιμ μάνατζερ της ομάδας Νίκος Τούλης. 
Η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ του «Ηράκλειο» για τις ανανεώσεις των παικτών αναφέρει τα εξής : 
«Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας, ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας με τους αθλητές της Ανδρικής Ομάδας :
Χρήστο Χαρίση, Γιάννη Στεφανάκη, Αλέξη Πετράκη, Βασίλη Αγαπητό, Γιάννη Καραλή, Κώστα Κωτούλα, Γιώργο Δαγαλάκη, Γιώργο Αρναουτάκη.
Οι παραπάνω, μαζί με νέους αθλητές από τα τμήματα υποδομής του ομίλου μας, (παίδες –έφηβοι) και με τους αθλητές που θα αποκτηθούν από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας ( ένας ή δυο περιφερειακοί και ένας σέντερ) θα αποτελούν το δυναμικό που θα στελεχώνει την νέα ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ που θα αγωνίζεται στη Β Εθνική κατηγορία για το 2011-12.
Eπίσης ο τeam manager της ομάδας κ Νικος Τούλης εκτός των άλλων θα επιμελείται και των θεμάτων τύπου και πληροφόρησης της Ανδρικής ομάδας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook