Με αφορμή  την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων τόσο στο Δήμο Ιεράπετρας όσο και σε όλες σχεδόν τις πόλεις της χώρας μας ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας ευχαριστεί τους  συντελεστές  τής, κατά κοινή ομολογία, εξαιρετικής παράστασης του παιδικού τμήματός του: «Τα παιδιά κάνουν θέατρο» για την παράσταση  «’Ορνιθες του Αριστοφάνη» .

Η παράσταση δόθηκε στις 29 Μαΐου στη θεατρική αίθουσα του Δήμου Ιεράπετρας Μελίνα Μερκούρη  ως παρουσίαση της δουλειάς του παιδικού τμήματος και δεν είχαν προγραμματιστεί άλλες παραστάσεις.

Όμως, η ενθουσιώδης υποδοχή της παράστασης από τους θεατές κάθε ηλικίας που είχαν κατακλύσει την αίθουσα ,τα ένθερμα εγκωμιαστικά τους σχόλια και η έκφραση της επιθυμίας τους να ξαναδούν την παράσταση αλλά και να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους θεατές να απολαύσουν την πραγματικά δημιουργική και εμπνευσμένη   δουλειά των  συντελεστών: Δασκαλάκη Καλλιόπη- σκηνοθεσία, Δρούγκα Ελισάβετ-διασκευή και Μπέση Κατερίνα – χορογραφίες,  και ,πάνω από όλα,  των παιδιών , οδήγησε στον προγραμματισμό δύο επιπλέον παραστάσεων, μια στο Ηράκλειο και μία στα ΚΥΡΒΕΙΑ, στην Ιεράπετρα.

Πιο συγκεκριμένα, οι  «Όρνιθες» του Αριστοφάνη από το παιδικό τμήμα θα παρουσιαστούν:

1.  Το Σάββατο ,  2 Ιουλίου, στις 19:30   στο FIRST STREET FESTIVAL IN HERAKLION (TEXNH ΚΑΘ´ ΟΔΟΝ) στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (δίπλα στην πλατεία του Αγίου Μηνά). Θα παρουσιαστεί απόσπασμα 20 λεπτών ,περίπου.

2. Την Πέμπτη , 14 Ιουλίου στα ΚΥΡΒΕΙΑ , στο 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, στις 21:00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook