Οικογενειακή υπόθεση είχαν κάνει τις κλοπές γονείς με τα δύο τους παιδιά στο Ηράκλειο. Η 52χρονη μητέρα με την 22χρονη κόρη της και τον ανήλικο γιο της έκλεβαν από καταστήματα ενώ ο 60χρονος πατέρας έκανε τον οδηγό.

Η οικογένεια συνελήφθη για κλοπή σε κατάστημα, ενώ κατά την προανάκριση προέκυψε ότι οι τέσσερις είχαν διαπράξει τρεις ακόμη κλοπές.

Συγκεκριμένα, την 25.06.2016 στο Ηράκλειο, τρεις άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από κατάστημα ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από έταιρο άγνωστο δράστη.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι η 52χρονη με την 22χρονη και τον ανήλικο διέπραξαν την παραπάνω κλοπή, ενώ ο 60χρονος ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, εντοπίστηκαν χθες (30.06.2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου οι τέσσερις ημεδαποί.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είδη ρουχισμού, 12 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τρόφιμα και διάφορα άλλα αντικείμενα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.040 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση, προέκυψε ότι προχθές (29.06.2016) το απόγευμα  και χθες (30.06.2016) το πρωί,  οι ανωτέρω ημεδαποί είχαν διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές από καταστήματα  σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, αφαιρώντας τα ανωτέρω κατασχεθέντα είδη.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook