Εκτός από… μακρύ χέρι ο νόμος έχει και μεγάλο ύψος – Δείτε φωτογραφίες

Διάσημος έχει γίνει ο πιο ψηλός τροχονόμος της Ινδίας, ο 39χρονος Rajesh Kumar, που σταματά να ρυθμίζει την κυκλοφορία για να βγάλει… selfies με τους τουρίστες.

Ο Kumar χαρακτηρίζεται «ευγενικός γίγαντας» και είναι πρωταγωνιστική φιγούρα της εκστρατείας για την οδική ασφάλεια στην περιοχή Haryana, όπου εργάζεται, καθώς προσφέρει λουλούδια αλλά κα κράνη σε ποδηλάτες και μοτοσικλετιστές που δεν ακολουθούν τον ΚΟΚ.

Την ώρα που κάνει ωστόσο τη δουλειά του, διακόπτεται από ντόπιους και τουρίστες που όλοι θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Ο Kumar είναι τόσο μεγαλόσωμος που η στολή του φτιάχνεται κατά παραγγελία από τον ράφτη του.

Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να αφήσει πίσω του την τροχαία και να μεταπηδήσει στο χώρο της επαγγελματικής πάλης. «Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου αλλά η πάλη είναι το πάθος μου. Δεν σταματάω να δουλεύω προς το παρόν αλλά παίρνω άδειες για να προπονούμαι», εξηγεί.

Όσο για το ύψος του, σύμφωνα με τον 39χρονο, είναι πολύ βολικό στη δουλειά του γιατί βλέπει ψηλά, πάνω από το πλήθος. Παρότι όλα τα μέλη της οικογένειάς του έχουν κανονικό ύψος, ο παππούς του ήταν σχεδόν 1,90 κι έτσι δεν αποκλείεται από εκείνο να κληρονόμησε τη διάπλασή του.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook