Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν για τον Α.Ο. Χανιά, αφού ο Δημήτρης Πρίφτης ανακοινώθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο έμπειρος γκολκίπερ υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν την εστία του ΑΟΧ, έπειτα από την αποχώρηση του Μπλάζιτς.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης, στην οποία γνωστοποιείται και η προσθήκη του Πρίφτη:

Μπορεί ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπούρμπος να μην έχει δεχθεί την παραμικρή κρούση ουσιαστικού ενδιαφέροντος τις τελευταίες εβδομάδες από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τις προθέσεις του για το πως θα διαμορφωθεί η “επόμενη μέρα” της ομάδας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται η σχετική προεργασία για τη δομή της!

 Οπως άλλωστε συνηθίζει ο πρόεδρος κλείνει όλες τις εκκρεμότητες από την παρελθούσα αγωνιστική πορεία και μάλιστα η Αναγέννηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι ήδη ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Κισκαμπάνης, Μπλέντι και Τσιλούλης, ενώ έκλεισε και η μετεγγραφή του τερματοφύλακα Πρίφτη.

 Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα.

Όσοι δε “ορέγονται” αποδόμηση της ομάδας και έχουν βαλθεί το τελευταίο διάστημα να ενοχλούν ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της μη έχοντας κανέναν ηθικό φραγμό και προσπαθώντας να τους δελεάσουν με ασύστολα ψεύδη, υπάρχει σοβαρό  ενδεχόμενο να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook