Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση απόδοσης των παικτών του Πλατανιά, από το Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ και υπό την επίβλεψη του Λεωνίδα Παπαδάκη.

Το τεχνικό επιτελείο του Πλατανιά έχει πλέον όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατάσταση των παικτών μετά τις διακοπές τους ώστε να καταρτίσει το ιδανικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά:

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (1/7/2016), η αξιολόγηση απόδοσης των παικτών της ομάδας μας, από το Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης της ΠΑΕ Πλατανιάς.
Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε και έκλεισε έτσι τις δύο πρώτες μέρες της προετοιμασίας, όπου επίσης έγιναν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις.
Πλέον το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, έχει στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατάσταση των παικτών μετά τις διακοπές τους, προκειμένου να καταρτίσει το ιδανικό πρόγραμμα για την συνέχεια των προπονήσεων, με αποκορύφωμα το βασικό στάδιο που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 μέχρι τις 29 Ιουλίου στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την αξιολόγηση απόδοσης των παικτών του Πλατανιά

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook