Επίσκεψη στον Ξενώνα Φιλοξενίας του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα» στο Ηράκλειο και συνάντηση με την Πρόεδρο κ. Μαρία Ευστρατίου και τα μέλη του Δ.Σ. είχαν σήμερα το πρωί, Σάββατο 2 Ιουλίου, ο Γραμματέας της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος Ν.Ηρακλείου Κα Ελένη Κτιστάκη και μέλη και στελέχη της ΝΔ στο Ηράκλειο. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης της ΝΔ “Κανένας στο περιθώριο” που έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολίτικων αποφάσεων. 

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης στη συνάντηση εξέφρασε το θαυμασμό του για το έργο που παράγεται και όπως είπε: «Σας συγχαίρω διότι αποτελείτε φωτεινά παραδείγματα ανιδιοτελούς προσφοράς. Ο δικός μας ρόλος –χωρίς τυμπανοκρουσίες και πυροτεχνήματα- είναι να αναδείξουμε το έργο σας, το έργο της κοινωνίας των πολιτών και να προσφέρουμε λύσεις για να συνεχίσετε απρόσκοπτα την προσφορά που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook