Αναστάτωση επικράτησε απόψε στο αεροδρόμιο Χανίων, όταν ένα αεροσκάφος τύπου boeing ζήτησε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγειώση.

Το αεροσκάφος της εταιρείας Condor εκτελούσε την πτήση από Φρανκφούρτη προς Μαυρίκιο, όταν ξαφνικά ο πιλότος του αεροσκάφους διαπίστωσε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα το οποίο δεν του επέτρεπε τον πλήρη χειρισμό του πηδαλίου.

Μετά από αυτό, ζήτησε από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης” άδεια για αναγκαστική προσγείωση η οποία και δόθηκε. Για λόγους ασφαλείας στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της πυροσβεστικής μέχρι να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η προσγείωση, ενώ έκλεισε προληπτικά και τμήμα του δρόμου που οδηγεί προς το αεροδρομίου σε περίπτωση ατυχήματος.

Το αεροσκάφος τελικά προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα για τους επιβάτες οι οποίοι μετά την αποβίβαση μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο των Χανίων, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους αύριο όταν θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα στο αεροσκάφος.

– Και δεύτερη αναγκαστική προσγείωση το βράδυ στα Χανιά – Είχε πρόβλημα το αεροσκάφος με τον μηχανισμό για τη μείωση της ταχύτητας – 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook