Συνελήφθη χθες το βράδυ στα Χανιά, από αστυνομικούς του της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 48χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου κατηγορούμενος για κλοπή. Επιπλέον σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, άγνωστος δράστης παραβίασε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο 46χρονου αλλοδαπού υπηκόου Γερμανίας και προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει βαλίτσες, έγινε όμως αντιληπτός και διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε χθες (03.07.2016) το βράδυ στα Χανιά ο 48χρονος να κινείται με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν διαρρηκτικό εργαλείο, κοσμήματα (ρολόγια), χαρτονομίσματα και διάφορα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook