Λίγες ημέρες ξεκούραση έμειναν ακόμα στους ποδοσφαιριστές του Μινωταύρου μιας και το ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας για την σεζόν που έρχεται προγραμματίστηκε για την Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 18.00 στις Μουρνιές. Παράλληλα οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και τα πρώτα τους φιλικά προετοιμασίας.

Ο προπονητής Βασίλης Παπαδάκης και ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Λιουδάκης ενδέχεται να βρεθούν με τους ποδοσφαιριστές λίγες ημέρες νωρίτερα από την επίσημη πρώτη μιας και θα γίνουν εργομετρικές μετρήσεις.

Τα πρώτα φιλικά

Όσον αφορά τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας για τον σύλλογο των Μουρνιών ανακοινώθηκε ότι στις 13 Αυγούστου θα υπάρξει φιλική αναμέτρηση στα Χανιά με τον Άρη Ρεθύμνου. Εν συνεχεία το σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί στο Ρέθυμνο για τουρνουά με Ασή Γωνιά, Άρη Ρεθύμνου και Α.Ε. Κατσαμπά. Στις 3 Σεπτεμβρίου υπάρχει η δυνατή φιλική αναμέτρηση με την Επισκοπή του πρώην «πράσινου» τεχνικού Γιώργου Ξηράκη στις Μουρνιές. Άλλα φιλικά δεν ανακοινώθηκαν ακόμα από τον Μινώταυρο, μιας και η ομάδα είναι σε αναμονή των ανακοινώσεων των ημερομηνιών για το Κύπελλο Χανίων και το Super Cup.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook