Με μία σημαντική μεταγραφή συνεχίζει τις κινήσεις της η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr "έδωσε τα χέρια" με τον Θανάση Γεωργίου.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας αποτελεί πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική και την περασμένη σεζόν ήταν από τους λίγους… διασωθέντες στην Επισκοπή.

Η τριάδα των τερματοφυλάκων των πρωταθλητών Χανίων θα απαρτίζεται πλέον από τους Γεωργίου, Βλαχάκη και Καλοριζικάκη. Ο Δημήτρης Βροντάκης, που ξεκίνησε ως βασικός φέτος αλλά στη συνέχεια στάθηκε άτυχος και είχε σοβαρό τραυματισμό, θα παραχωρηθεί δανεικός στον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη.

Το βιογραφικό του Γεωργίου

Είναι γεννημένος στις 21 Απριλίου 1986 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακρολίμνη, ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας το 2000. Τον Ιούλιο του 2000 πήρε μεταγραφή στην Ένωση Απ. Παύλου ομάδα της Δ’ Εθνικής, ενώ παράλληλα ήταν βασικό στέλεχος της Μικτής Ημαθίας.

Το 2002 έκανε το άλμα στην καριέρα του με τη μετακίνησή του στη Βέροια, από την οποία τον Ιανουάριο του 2004 βρέθηκε στην Κέρκυρα. Με τους Φαίακες πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική και ήταν βασικός γκολκίπερ της ομάδας Νέων.

Τον Δεκέμβριο του 2006 πήρε μεταγραφή στον Διαγόρα Ρόδου, που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική για να ακολουθήσει η παρουσία του στον ΟΦΗ από το 2007, όπου έπαιζε στην ομάδα Νέων του Συλλόγου και ήταν σε αποστολές της πρώτης ομάδας σε 15 ματς, ως αναπληρωματικός του Τζόρβα. Το 2010 ο ΟΦΗ τον έδωσε δανεικό στον ΠΑΟ Κρουσώνα, όπου έκανε γεμάτη χρονιά στη Δ’ Εθνική.

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή το 2011 στη Ζάκυνθο, όπου έκανε αρκετά καλή χρονιά για να ακολουθήσει η γεμάτη σεζόν στον Φωκικό το 2012-2013.

Την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου και μετά πήρε μεταγραφή στη Λαμία. Τον Αύγουστο του 2015 τον απέκτησε η Επισκοπή, που την Τρίτη (05/07) ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον έμπειρο γκολκίπερ.