Η νέα εποχή στα διοικητικά του Α.Ο. Χανιά είναι γεγονός από την Τετάρτη (20/7) το βράδυ. Έπειτα από τρίωρη συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών με συντονιστή τον Νότη Ψυλλάκη η ομάδα χαράζει νέα πορεία και πλέον αρχίζουν να δρομολογούνται οι εξελίξεις.

Σίγουρα περίμεναν καιρό οι φίλαθλοι των «μπλε» να ακούσουν και κάτι ευχάριστο και αυτό έστω και την ύστατη ώρα έγινε και πλέον άρχισε άμεσα η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ιστορικό σωματείο της πόλης των Χανίων. Σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το νέο διοικητικό σχήμα αλλά και την Παρασκευή (22/7) στις 13.00 στο «Σαμαριά» θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από τα πρόσωπα που θα τρέξουν πλέον σε ταχύτατους ρυθμούς τα θέματα της ομάδας.

Η επιτροπή στήριξης θα έχει την ευθύνη για όλες τις αποφάσεις που θα παρθούν για τον ΑΟΧ, ενώ είναι δεδομένο ότι θα γίνει άνοιγμα στους Χανιώτες για να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

Ανοίγει ο δρόμος για Πετράκη

Οι θετικές εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι της ΠΑΕ έχουν συνέπειες και στο αγωνιστικό τμήμα. Πρώτη μεγάλη κίνηση της νέας προσπάθειας στον ΑΟΧ φαίνεται να είναι η πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός είχε ζητήσει κάποιες εγγυήσεις οι οποίες με βάση τα νέα δεδομένα φαίνεται να καλύπτονται οπότε πάμε για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Η επίσημη ανακοίνωση για την νέα σελίδα-Πλήρης επιβεβαίωση του Flashnews.gr

Η πλήρης επιβεβαίωση του δημοσιεύματος του Flashnews.gr για τον ΑΟΧ ήρθε λίγη ώρα αργότερα (μετά τις 02.00) και μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μέσα σε άριστο κλίμα και με εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η συνάντηση των παραγόντων που αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ σε μια πορεία αντάξια της ιστορίας και του ονόματος του. Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση δέχτηκαν ομόφωνα την εισήγηση του συντονιστή στήριξης της ΠΑΕ Νότη Ψυλλακη και μέσα απο την παράθεση των απόψεων που κατατέθηκαν έγινε σαφές ότι η αντιπροσωπευτική ομάδα των Χανίων μπαίνει πλέον σε μια τροχιά σημαντικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα. Η συγκρότηση των επιτροπών στήριξης αποτελεί το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ενώ ήδη ο συντονιστής της όλης προσπάθειας Νοτης Ψυλλακης και οι συνεργάτες του έχουν πιάσει δουλειά. Στις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Σαμαριά θα δοθεί συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις και θα δοθούν λεπτομέρειες για το μοντέλο οργάνωσης της αγαπημένης ομάδας όλων των Χανιωτών».

Λευτέρης  Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook