Κατηγορηματικά διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με ομάδα του Περιφερειακού ο Δημήτρης Ραπτάκης. Ο ικανότατος μεσοαμυντικός που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στον ΑΟΧ μίλησε στο Flashnews.gr και ανέφερε ότι οι φιλοδοξίες του φτάνουν σε παραπάνω κατηγορίες από το Περιφερειακό.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε ο Ραπτάκης:

«Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου στο Περιφερειακό. Με τιμάει σίγουρα το ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Κατηγορίας να με εντάξουν στο δυναμικό τους αλλά εμένα προτεραιότητα μου είναι να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οι φιλοδοξίες μου είναι για παραπάνω κατηγορίες και γι’ αυτό τον λόγο εξετάζω τις προτάσεις που έχω από αρκετές ομάδες»

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του να εξετάσει από ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, ενώ σίγουρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι περισσότερες ομάδες του Περιφερεικού της Κρήτης. Πάντως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον ΑΟΧ, μιας και από την στιγμή που υπάρχει πλέον διοίκηση και νέα εποχή στην ομάδα είναι από τις πρώτες προτεραιότητες το να παραμείνει ο Ραπτάκης.

                                                                                        

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook