Ημερίδα με σκοπό την επιμόρφωση των προπονητών όσον αφορά θέματα προγραμματισμού προπόνησης αλλά και προετοιμασίας ερασιτεχνικής ομάδας διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων «Ο Παγκρήτιος».

Η σημαντική αυτή ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Χανίων, και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου με ώρα έναρξης τις 18.00.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει ημερίδα προπονητικής Ποδοσφαίρου την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011 με θέμα: ΄΄Προγραμματισμός προπόνησης- Προετοιμασία Ερασιτεχνικής Ομάδας\’\’. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο εκπαιδευτής ΕΠΟ-UEFA κ.Δημήτρης Λιάπης, ο οποίος θα αναλύσει τόσο το θέμα της προετοιμασίας, όσο και τον ετήσιο προγραμματισμό της προπόνησης για τις ερασιτεχνικές ομάδες, σύμφωνα με την σύγχρονη προπονητική αντίληψη. Σίγουρα ένα πολύ σημαντικό, όσο και επίκαιρο θέμα, λίγο πριν ξεκινήσει η περίοδος προετοιμασίας των ομάδων για τα τοπικά πρωταθλήματα. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΄΄Σαμαριά΄΄, με ώρα έναρξης 18.00 και είναι υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.Χανίων. Ο Σύνδεσμος καλεί τα μέλη του, να πάρουν μέρος στις εργασίες της ημερίδας, η οποία θα είναι ανοικτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει, είτε είναι μέλος του Συνδέσμου, είτε όχι».

Το πρόγραμμα αναλυτικότερα έχει ως εξής:
17.15-17.45: Προσέλευση-Εγγραφές
17.45-18.00: ΄Εναρξη-Χαιρετισμοί
18.00-18.45: Προγραμματισμός Προπόνησης Ερασιτεχνικής Ομάδας σε Ετήσια Βάση

19.00-19.45: Προετοιμασία Ερασιτεχνικής Ομάδας
20.00-20.30: Ερωτήσεις-Διευκρινήσεις
20.45: Λήξη

Χορηγός επικοινωνίας είναι το FlashNews.gr.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook