Έκθεση φωτογραφίας με βραβευμένα έργα του AFIAP Γιώργη Παπαδάκη οργανώνεται στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου Μυλοποτάμου «Ταλλαία 2016» .

Η έκθεση φιλοξενείται στο ανακαινισμένο παλιό δημοτικό σχολείο Δαφνέδων, χωριό καταγωγής του διεθνώς πολυβραβευμένου φωτογράφου, που εγκαινιάζεται σε πολιτιστικό κέντρο με αυτή την εκδήλωση.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 στις 9 μ.μ. και η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 17:00 – 21:00 έως και τις 19 Ιουλίου, οπότε θα ολοκληρωθεί. 

Με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας ο δημιουργός της κ. Γιώργος Παπαδάκης δηλώνει τα εξής: 
«Με μεγάλη μου χαρά ανταποκρίθηκα στο αίτημα του Δήμου να παρουσιάσω μέρος της δουλειάς στα εγκαίνια του νέου χώρου πολιτισμού στο χωριό μου , το σχολείο που έμαθα τα πρώτα μου γράμματα .

Ήταν δύσκολη δουλειά η επιλογή του φωτογραφικού υλικού που βλέπετε , από ένα πλούσιο αρχείο με πολλές βραβευμένες φωτογραφίες μου , ελπίζω και εύχομαι η επιλογή μου να σας ευχαριστήσει ,

Είμαι πολύ ευτυχής που επικοινωνώ με τους δικούς μου ανθρώπους και ευχαριστώ το Δήμο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία .

Το υλικό παραχωρείται τελείως δωρεάν στο Δήμο με τη συμφωνία να χρησιμοποιηθεί για εκθέσεις κατά την κρίση του και γενικά για πολιτιστικές εκδηλώσεις . 

Δεν θα πω τίποτα για το πνεύμα , το περιεχόμενο ή το στόχο των φωτογραφιών , ας μιλήσουν μόνες τους σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά και ελπίζω να δώσουν αισθητική χαρά . 

Λένε ότι μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις , ας δούμε πόσο το πέτυχαν οι επιλογές μου . Ελπίζω και εύχομαι να μπορέσω ξανά κάποτε να βρεθώ με την δουλειά μου ενώπιον σας .
Η έκθεση μου αφιερώνεται στη σύζυγο μου Άννα και στα τρία παιδιά μου , την Ελένη την Σοφία και το Μανώλη , γιατί χωρίς τη βοήθεια τους , την κατανόηση και την αγάπη τους δεν θα μπορούσα να αφιερώσω τόσο χρόνο και κόπο σε ένα δύσκολο χόμπι όπως η καλλιτεχνική φωτογραφία .

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν , όλους όσοι με τίμησαν με την παρουσία τους , όλους τους συντοπίτες μου . Τέλος ιδιαίτερα ευχαριστώ το φίλο μου και δάσκαλο μου Μιχάλη Νικηφοράκη για τη βοήθεια του στην επιλογή και την παραγωγή του υλικού.»

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook