Έπειτα από δύο χρόνια σημαντικής παρουσίας στον Κισσαμικό ο Άριστείδης Λώττας αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο και ήδη βρήκε τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο βιρτουόζος ποδοσφαιριστής, που στην χρονιά της ιστορικής ανόδου του Κισσαμικού από τη Γ’ Εθνική στη Football League πήρε σε κρίσιμα ματς την ομάδα από το… χέρι και την οδήγησε σε πολύτιμες νίκες με τα γκολ του, υπέγραψε στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η ομάδα της Άρτας, έπειτα από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες ανόδου στη Football League, βαδίζει σε πιο χαμηλούς τόνους. Στην ΑΕ Καραϊσκάκης έχει αναλάβει προπονητής ο γνωστός από το πέρασμά του από τον Πλατανιά Μίκι Τσίρκοβιτς, ενώ έχει ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Χανιώτη αμυντικό Νίκο Μποτωνάκη, που ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να… επαναπατριστεί για το ΙΝΚΑ.

Όσον αφορά τον Λώττα τη σεζόν 2014-2015 στη Γ’ Εθνική είχε 22 συμμετοχές με τον Κισσαμικό και ήταν πρώτος σκόρερ (μαζί με τον Τσικουδάκη) με 5 γκολ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 21 συμμετοχές και 2 ασίστ στη Football League και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Καραϊσκάκης

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας, το Δ.Σ της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αριστείδη Λώττα γεννηθείς την 16-9-1988 (μέσος). Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στα Γίαννενα και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία του παιχνιδιού. Είναι δημιουργικός και απρόβλεπτος, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα.Δεν είναι μόνο γρήγορος στα πόδια,αλλά και στην… σκέψη.

Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στην καριέρα του μέχρι τώρα όπως είναι: Ολυμπιακός, Φωστήρας, Χαιδάρι(Β΄ Εθνική), Λοκομοτίβ Μέξντρα (Α’ Βουλγαρίας), Δόξα Κρανούλας (Γ’ Εθνική), ΑΕ Κρανιδίου(Δ’ Εθνική), Εθνικός Φιλιππιάδας (Football League 2), Α.Ε.Λ.Καλλονης (Football League 2 ανέβηκε στη Football League), Πανηλειακός (Football League), Κέρκυρα (Super League), Κόρινθος, Δωτιέας Αγιάς (Γ’ Εθνική), Κισσαμικός(Γ’ Εθνική και Football League).

H περήφανη οικογένεια της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας καλωσορίζει τον Αριστείδη Λώττα και του εύχεται κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας.

Εκ του Δ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook