Ένα από τα ιστορικότερα ίσως καταστήματα στα Χανιά, το γνωστό πρατήριο της ΑΒΕΑ, στην οδό Σκαλίδη, ανανεώθηκε με σκοπό να συνεχίσει να προσφέρει σε ντόπιους και επισκέπτες, όλα τα εκλετά προϊόντα της εταιρείας αλλά επίσης και άλλων κρητικών εταιρειών.

Είναι ελάχιστες οι επιχειρήσεις που συνήθως καταφέρνουν να επιβιώνουν μέσα στο χρόνο και που ταυτίζονται με την ιστορία ενός τόπου. Μια τέτοια επιχείρηση είναι η ΑΒΕΑ για τα Χανιά…

Η αρχαιότερη ελαιουργική βιομηχανία στην Ελλάδα, που ρίζωσε στις μνήμες του νησιού με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα φυσικά καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο.

Χωρίς να χάνει τους δεσμούς με τη παράδοση, η εταιρεία το τελευταίο διάστημα ανανεώνεται δημιουργικά, συνεχώς. Νέα προϊόντα, νέες συσκευασίες και φυσικά το πρατήριο της ΑΒΕΑ που και αυτό δεν έμεινε ανεπηρέαστο.

Ανακαινισμένο και με νέα φιλοσοφία μας υποδέχεται το πρατήριο προϊόντων της ΑΒΕΑ στην οδό Σκαλίδη 116, στα Χανιά.

Αριθμώντας δεκαετίες λειτουργίας, το κατάστημα σήμερα φιλοξενεί εκλεκτά κρητικά προϊόντα σε μοναδική ποικιλία και προσφορές.

Ελαιόλαδα, σαπούνια και προϊόντα προσωπικής περιποίησης με βάση το ελαιόλαδο, αλλά και αιθέρια έλαια, τοπικούς χυμούς, αλεύρια και άλλα προϊόντα, σε συνεργασία με άλλες κρητικές επιχειρήσεις όπως οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ και η ΒΙΟΧΥΜ.

Η σταδιακά διευρυνόμενη γκάμα των προϊόντων του, στόχο έχει να αγκαλιάσει εκλεκτά προϊόντα της κρητικής γης που αντιπροσωπεύουν κάθε τομέα της τοπικής οικονομίας.

Όραμά της εταιρείας , το νέο κατάστημα ν’ αποτελέσει σημείο συνάντησης της ποιότητας με την παράδοση.

Και φαίνεται να γίνεται πράξη, καθώς ντόπιοι και επισκέπτες έχουν αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια, στηρίζοντας  τα προϊόντα του τόπου μας.

Πρατήριο ΑΒΕΑ (Deli Shop)
Οδός Σκαλίδη 118, Χανιά
Τηλ.: 28210 92949
Email: [email protected]

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook