Μπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπος ο εργολάβος που έχει αναλάβει τη διαμόρφωση του χώρου του δημοτικού κτηνιατρείου Χανίων στην περιοχή των Νεροκούρου.

Άγνωστος είχε εισβάλει πιθανόν τη νύχτα και είχε προκαλέσει φθορές. Οι σιδερένιες κατασκευές που είχαν τοποθετηθεί προκειμένου να δημιουργηθούν δωμάτια στον χώρο, είχαν καταστραφεί. Ειδικά η μια σιδερένια βέργα που υψωνόταν μέχρι το ταβάνι είχε κοπεί από ψηλά ενώ οι υπόλοιπες που βρίσκονταν βιδωμένες στο πάτωμα είχαν λυγίσει. 

Όπως μας είπαν εργαζόμενοι που βρίσκονταν σήμερα στον χώρο προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τις ζημιές, χρειαζόταν μεγάλη δύναμη για να προκαλέσει κάποιος αυτές τις φθορές στα σίδερα. Μάλιστα σε ένα σημείο υπάρχει και αίμα, που φανερώνει ότι πιθανόν ο δράστης να τραυματίστηκε την ώρα που επιδιδόταν στο… έργο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της εξωτερικής πόρτας πληροφορία που θα αξιοποιηθεί καταλλήλως από τις αρχές, ενώ εξετάζεται επιπλέον και το ενδεχόμενο ο δράστης να μπήκε από την μπροστινή είσοδο και στη συνέχεια από εσωτερική πόρτα. 

Πάντως, ο δράστης που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια ήθελε μάλλον να στείλει κάποιο μήνυμα με το οποίο να καθιστά σαφή την αντίδρασή του απέναντι στη δημιουργία δημοτικού κτηνιατρείου στην περιοχή. Εξάλλου, η λειτουργία του στα Νεροκούρου και στον συγκεκριμένο χώρο είχε κατά το πρόσφατο παρελθόν αποτελέσει μήλον της έριδος που είχε διχάσει δημοτικό συμβούλιο και κατοίκους.

Στον χώρο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Χανίων, Γιώργος Ξανθουδάκης που ενημερώθηκε για το περιστατικό.

 

Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook