Τα τυπικά όπως φαίνεται απομένουν για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου ο Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι, μετά το πέρασμά του από τον Κισσαμικό.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος τα… τσούγκρισε με τη Χανιώτικη ομάδα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τον Βόλο προβάρει τα ερυθρόλευκα του τοπικού Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το goalpost.gr ο Πότσι από την Πέμπτη (07/07) βρίσκεται στον Βόλο για να υπογράψει και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Ο Φαμπρίτσιο Πότσι, ως γνωστόν, είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει και η θέληση και των δύο πλευρών να συνεργαστούν, θα φέρει αίσιο τέλος στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr ο 30χρονος Αργεντινός μέσος αναμένεται σήμερα Πέμπτη (7/7) στο Βόλο για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει και επίσημα το 15ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο Πότσι προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά με τον Κισσαμικό, στον οποίο αγωνίστηκε σε 21παιχνίδια στη Football League. Έχει επίσης φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του Ρεθύμνου, του Πλατανιά, του ΑΟ Χανιά δύο φορές, της Λάρισας και στον Παναργειακό.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ικανό να κάνει τη διαφορά στην ομάδα και θα είναι ο τρίτος ξένος του Ολυμπιακού, μετά τους Ιβάν Νασγέφσκι και Φελίπε Ντα Κόστα. Πιθανότατα ο Πότσι, εφόσον πάνε όλα καλά και υπογράψει σήμερα στον Ολυμπιακό, θα δώσει το «παρών» στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού Βόλου. Η εκδήλωση, ως γνωστόν, θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 20.30 στο Valis Resort.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook