Νέα κόντρα για τη Μιμή Ντενίση που όμως αυτή τη φορά δεν έχει αιτία τη σάτιρα κάποιου καλλιτέχνη, αλλά το βιβλίο της συγγραφέως Λένας Διβάνη που φρόντισε να την αναφέρει σε μία μόνο φράση της.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του «Πολύ Μπλα Μπλα», πηγή της οργής της ηθοποιού είναι το γεγονός ότι η πολυβραβευμένη συγγραφέας χρησιμοποίησε το όνομά της δίπλα στη λέξη «μπουλούκια».

Μάλιστα, στην εκπομπή παρενέβη και τηλεφωνικά ο συνήγορος της Μιμής Ντενίση, Νίκος Αγαπηνός ο οποίος τόνισε: «Κάθε επαγγελματία τον οποίο μια αναφορά τον κατατάσσει σε κάτι ευτελές, ως απαξίωση, θα τον ενοχλούσε» και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί κανείς να γράψει ένα βιβλίο και να καταφέρεται με απαξιωτικές φράσεις εναντίον κάποιου. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι βάζουμε ταμπέλες, όπως καλλιτεχνικό ή λογοτεχνικό έργο, και νομίζουμε ότι μέσα από αυτή την ταμπέλα μπορούμε να απαξιώνουμε τον άλλο. Δεν μπορεί κανείς υπό το πρόσχημα καλλιτεχνικό έργο να χρησιμοποιεί απαξιωτικές εκφράσεις για κάποιον άλλο. Η αναφορά αυτή γίνεται χωρίς κανένα λόγο και καμία σχέση με το βιβλίο».

Στη διαμάχη πήρε θέση και η συγγραφέας μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook όπου ανήρτησε χτες: «Πού είσαι Λαζόπουλε! Πού είσαι Πανούση! Μόλις έμαθα ότι η Μιμή Ντενίση μου έκανε εξώδικο με αίτημα να αποσυρθεί το βιβλίο μου. Προφανώς, η Πηνελόπη ήταν ηλίθια, γιατί κάπου αναφέρω απαξιωτικά το όνομά της!».

 

Παράλληλα, συνεργάτης της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα» αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Λένα Διβάνη και πως εκείνη του τόνισε πως «θέλει να μείνει αμέτοχη από αυτού του είδους τη δημοσιότητα η οποία δεν τιμά, ούτε το θέατρο, ούτε το βιβλίο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook