Στο 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης, που διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας, θα πάρει μέρος η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Όλγα Κουργιαντάκη.

Η νεαρή αθλήτρια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων και αναμένεται να αγωνιστεί στο Ομαδικό και το Κόμπο.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Παρούσα σε ένα νέο μεγάλο ραντεβού για τη Συγχρονισμένη κολύμβηση, αυτή τη φορά για το 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας, είναι ο Ολγα Κουργιαντάκη.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μετέχει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νεανίδων και αναμένεται να αγωνιστεί στο Ομαδικό και το Κόμπο με στόχο να συμβάλει στην καλύτερη δυνατή επίδοση για την ελληνική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Κουργιαντάκη πριν από λίγες εβδομάδες αναδείχτηκε στην 5η θέση στα ίδια αγωνίσματα πάλι με την Εθνική Νεανίδων στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που είχε διεξαχθεί στη Ριέκα της Κροατίας.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αποτελείται από τις εξής αθλήτριες:
Αθανασία Τσόλα, Σοφία – Ευαγγελία Μαλκογεώργου Άννα – Μαρία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Αναστασία Ταξοπούλου, Μαρία – Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Δήμητρα Τσιαντή, Θάλεια Παπαδοπούλου, Όλγα Κουργιαντάκη και Όλγα Παπασαράντη.

Ομοσπονδιακή προπονήτρια είναι η Μαρία Θηβαίου, με συνεργάτιδα την Αργυρώ Σαβράμη. Την αποστολή συνοδεύουν η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, η διεθνής Κριτής Ελένη Κουγιά και ο Δημήτρης Φαραντούρης ως αρχηγός αποστολής.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook