Τον πιο απλό τρόπο για γρήγορο Internet στο σπίτι ή στο εξοχικό, προσφέρει η WIND, χάρη στη νέα, ευέλικτη λύση SIMPLEfi. 

Με την υπηρεσία SIMPLEfi, οι πελάτες εξασφαλίζουν γρήγορο και σταθερό Internet στο σπίτι ή το εξοχικό τους, πιο εύκολα από ποτέ. 

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αγοράσουν την υπηρεσία σε ένα κατάστημα WIND είτε online στο www.wind.gr/simplefi, να τοποθετήσουν την ειδική SIM κάρτα στον εξοπλισμό που θα παραλάβουν άμεσα και να τον συνδέσουν στην πρίζα του ρεύματος. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζουν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες που προσφέρει το νέο 4G δίκτυο της WIND. 

Η υπηρεσία SIMPLEfi είναι ιδανική για όσους μετακινούνται συχνά ή έχουν περιστασιακές ανάγκες για γρήγορο και σταθερό internet ή ακόμα και για την περίοδο των διακοπών. Δεν απαιτείται σταθερή τηλεφωνική σύνδεση και είναι εύκολο στη μεταφορά. Παρέχονται 2 βασικά οκονομικά πακέτα ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέγουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλη η διαχείριση της υπηρεσίας και ο έλεχγος της χρήσης, γίνεται πολύ απλά, μέσω του φιλικού online περιβάλλοντος MyWIND, όπου οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για την κατανάλωση τους ή να επιλέξουν επιπλέον GB για περισσότερη χρήση. 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook