38,8…39,9…έλεγε ένα παλιό τραγούδι και ενώ η θερμοκρασία σήμερα χτυπάει 40άρια η εγχώρια σόουμπιζ, δροσίζεται στις παραλίες ανά την Ελλάδα επιδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της, το τροπικό μαύρισμα και τα μικροσκοπικά μπικίνι. Ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών ΟΚ! και HELLO! καραδοκεί και εντοπίζει τους celebrity τις στιγμές της χαλάρωσής τους στις παραλίες κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο. Το real.gr διάλεξε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις…

Μ΄ ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι που αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της η Σοφία Αλιμπέρτη κάνει της διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο τη στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες για επανασύνδεση με τον Παναγιώτη Λιαδέλη.

\"\"

Η παρέα του \”τάκα τούκα\” ξαναχτυπά. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιάννης Λάτσιος χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα στη Χαλκιδική, στην παραλία Χανιώτης. Σε λίγες μέρες ο τρίτος της παρέας Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής.

\"\"

Αν και πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη σχέση τους, ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης και η ηθοποιός Πατρίτσια Μίλικ – Περιστέρη εμφανίστηκαν μαζί στο Κάθισμα της Λευκάδας να απολαμβάνουν τα γαλανά νερά του Ιουνίου.

\"\"

Κορμί θανατηφόρο. Ο χαρακτηρισμός ταιριάζει απόλυτα στην Ελένη Πετρουλάκη η οποία μαζί με την οικογένειά της απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη. Ο φακός απαθανάτισε τη σέξι γυμνάστρια στον Μακρύ Γιαλό.

\"\"

Μόνιμος κάτοικος Μυκόνου δηλώνει φέτος το καλοκαίρι ο Διονύσης Σχοινάς καθώς εμφανίζεται καθημερινά σε κλαμπ στο Καλό Λιβάδι. Στο πλευρό του η πάντα εντυπωσιακή Καίτη Γαρμπή μαζί με το γιο τους Δημήτρη.

\"\"

Στο νησί των Ανέμων τη Μύκονο κάνουν τις διακοπές τους και οι Realhousewives, Χριστίνα Παππά και Τζό Τόγκου αλλά και η εκρηκτική και πάντα ανατρεπτική Νατάσα Καλογρίδη. Στη Μύκονο κάνει τις διακοπές τους και ο Νίκος Γκάλης με την οικογένειά του.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook