Jennifer Lopez και Marck Anthony αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους μετά από επτά ολόκληρα χρόνια λόγω αγεφύρωτων διαφωνιών μεταξύ τους, όπως δηλώνουν, ζητώνας παράλληλα διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους. Αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για τη Λατίνα σταρ. Η ερωτική της ζωή, ωστόσο, τα τελευταία 14 χρόνια κάθε άλλο παρά ήρεμη ήταν…

\"\"

Το 1997 η Jennifer Lopez παντρεύτηκε τον Κουβανό Ojani Noa. Είχαν γνωριστεί την ίδια χρονιά σε μαγαζί που ο Noa εργαζόταν ως σερβιτόρος. Ο έγγαμος βίος τους κράτησε μόλις 11 μήνες, ενώ συναντήθηκαν πολλές φορές στα δικαστήρια για μια ταινία ερωτικού περιεχομένου που κατείχε ο Noa.

\"\"

Δύο χρόνια μετά η JLo τα «έφτιαξε» με τον Sean Combs. Η βίαιη σχέση τους κράτησε 2,5 χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα ο combs συνελήφθη για κατοχή όπλων και καταδικάστηκε για κακούργημα, με τη Lopez να δηλώνει ότι η νύχτα εκείνη ήταν η χειρότερη της ζωής της.

Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με μια άλλη παρέα σε κέντρο διασκέδασης στη Νέα Υόρκη. Η αστυνομία βρήκε όπλο στο αυτοκίνητό τους.

Συναντήθηκαν ξανά φέτος στα γυρίσματα του «American Idol» με τον Combs να λέει τα καλύτερα για την πρώην του.

\"\"

Ο Cris Judd ήταν ένας από τους χορευτές που συμμετείχαν το 2000 στο videoclip της λατίνας σταρ «Love Don\’t Cost A Thing». Παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά στην Καλιφόρνια και χώρισαν σε λιγότερο από ένα χρόνο, με τις φήμες για φλερτ της JLo με γνωστό ηθοποιό να δίνουν και να παίρνουν.

\"\"

Οι «Bennifer» ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα των lifestyle εφημερίδων και τηλεοπτικών εκπομπών. Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez αρραβωνιάστηκαν προτού καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στο διαζύγιό της με τον Cris Judd, το οποίο βγήκε επίσημα το 2003. Η σχέση της με τον Affleck ξεκίνησε το 2002 με το γνωστό ηθοποιό να της κάνει πρόταση γάμου με ένα ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων, που σύμφωνα με τις φήμες κόστισε περισσότερα από 1,2 εκατ. δολάρια.

\"\"

Πριν από επτά χρόνια φαινόταν πως είχε βρει το ταίρι της το πρόσωπο του Marc Anthony.

Απ’ ότι απεδείχθη όμως δε μπόρεσε να στεριώσει ούτε στον 3ο της γάμο. Γνωρίζονταν από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και είχαν μείνει φίλοι μετά από το χωρισμό τους. Το 2004 έκαναν ένα ντουέτο για την ταινία «Shall we dance» που πρωταγωνιστούσε η JLo και δύο μήνες μετά το χωρισμό της από τον Ben Affleck… η Jennifer αρραβωνιάστηκε ξανά!

Παντρεύτηκαν το 2004, τέσσερις μέρες μετά την έκδοση του διαζυγίου του Marc από την πρώην γυναίκα του.

Απέκτησαν δίδυμα το 2008, ενώ πούλησαν τις φωτογραφίες των παιδιών τους στο περιοδικό People για 6 εκατ. δολάρια!

Χώρισαν πριν από μία εβδομάδα μετά από επτά χρόνια γάμου!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook