Χωρίς ρεύμα έμεινε για δύο ώρες περιοχή της Χαλέπας στα Χανιά εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Η διακοπή στην ηλεκτροδότηση έγινε περίπου στις 10:30 το πρίωί λόγω βλάβης σε στύλο της ΔΕΗ που βρίσκεται επί της οδού Φιλικής Εταιρίας και ως ότου συνεργείο της ΔΕΗ μεταβεί στο σημείο και επιδιορθώσει τη ζημιά πέρασαν περίπου δύο ώρες.

Πολίτες εξέφρασαν παράπονα καθώς αναγκάστηκαν εν μέσω καλοκαιριού να μείνουν χωρίς ρεύμα, όμως όπως ανέφεραν εργαζόμενοι της ΔΕΗ, στα Χανιά υπάρχει ένα και μόνο συνεργείο για να καλύψει αυτά τα έκτακτα περιστατικά.

Πιο συγκεκριμένα, από τα δύο συνεργεία που υπήρχαν μέχρι πρόσφατα ε΄χει μείνει το ένα, λόγω συνταξιοδότησης υπαλλήλων και διακοπής νέων προσλήψεων.

Ως αποτέλεσμα αυτό το συνεργείο θα πρέπει να καλύψει μια μεγάλη περιοχή, από Κολυμπάρι, Ομαλό, Κέντρο Χανίων, Φωτακάδο, Ακρωτήρι κτλ,.

Στο σημερινό περιστατικό για παράδειγμα, πριν ξεσπάσει η βλάβει στην Χαλέπα, το συνεργείο βρίσκονταν σε ανάλογο περιστατικό στο Σκινέ και μόλις αποδεσμεύτηκε έσπευσε στην Χαλέπα για την επιδιόρθωση της βλάβης.

Εργαζόμενοι στη ΔΕΗ σημειώνουν ότι τηρουμένου των συνθηκών, το συνεργείο ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση της βλάβης. 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook