Νέα συσκευασία τσιμέντου αποκλειστικά για την κρητική αγορά 

Την ενίσχυση της παρουσίας του στην Κρήτη, με τη δημιουργία μίας νέας συσκευασίας αποκλειστικά για την κρητική αγορά, ανακοίνωσε ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, στο πλαίσιο ενημερωτικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο και τα Χανιά.  

Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των εμπορικών συνεργατών του στην Κρήτη και προκειμένου να τους παρέχει τα δυναμικότερα εργαλεία για την ανάπτυξη των εργασιών τους, δημιούργησε μία νέα, διαφοροποιημένη συσκευασία 20kg για το τσιμέντο «ΗΡΑΚΛΗΣ Ενισχυμένο», που πληροί όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και φέρει σήμανση CE και διατίθεται μόνο στην Κρήτη

Με επίκεντρο τις ανάγκες των συνεργατών του, και δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα, ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, έχει υιοθετήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας -με τη σφραγίδα της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού του- το οποίο καλύπτει και εγγυάται όλα τα στάδια παραγωγής, από την εξόρυξη της πρώτης ύλης και την επεξεργασία στις εγκαταστάσεις του, μέχρι τη συσκευασία και τη διανομή των προϊόντων. 

Η συσκευασία παρουσιάστηκε σε ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Όμιλο στο Ηράκλειο και τα Χανιά. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι εμπορικοί  συνεργάτες του Ομίλου Εταιριών Ηρακλής στην Κρήτη, είχαν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ενέργειες marketing που υλοποίησε ο Όμιλος την προηγούμενη  χρονιά καθώς και τις πρωτοβουλίες του για το 2016. 

Ο  κ. Δημήτρης Χανής, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Τσιμέντου & Αδρανών του Ομίλου Εταιριών Ηρακλής, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των συνεργατών του και με πάγιο στόχο να αποτελεί τον προτιμητέο συνεργάτη τους, επενδύει σταθερά στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων με τους πελάτες του. Με σεβασμό στο μέγεθος και τη μοναδικότητα της κρητικής αγοράς, το τσιμέντο «ΗΡΑΚΛΗΣ Ενισχυμένο», με «σήμα» την Κρήτη ευελπιστούμε ότι θα εγκαινιάσει μία νέα, αμοιβαία επωφελή συνεργασία, η οποία θα «θεμελιωθεί»  στις πλέον ισχυρότερες βάσεις.». 

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 50 χρόνια παρουσίας στην Κρήτη, ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, συνεχίζει να επιβεβαιώνει την ισχυρή δέσμευσή του απέναντι στην τοπική αγορά. Διατηρώντας περισσότερες από 30 άμεσες θέσεις εργασίας και 100 έμμεσες, ο Όμιλος προχώρησε την πενταετία 2010-2015 σε τοπικές επενδύσεις ύψους € 1 εκατ., ενώ το 2016 συμμετέχει σε περισσότερα από 285 έργα υποδομής σε όλους τους νομούς. 

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Εταιριών Ηρακλής

Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Με μια εξαιρετικά ισορροπημένη παρουσία σε 90 χώρες και εστίαση στο Τσιμέντο, τα Αδρανή Υλικά και το Έτοιμο Σκυρόδεμα, η LafargeHolcim (εισηγμένη στο δείκτη SIX του Ελβετικού Χρηματιστηρίου και στο Χρηματιστήριο Euronext του Παρισιού [με κωδικό LHN]) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο κλάδο των δομικών υλικών. Ο Όμιλος απασχολεί 100.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο και συνδυασμένες καθαρές πωλήσεις ύψους 29.5 δισ. Ελβετικών Φράγκων (27 δισ. Ευρώ) το 2015. Η LafargeHolcim αποτελεί το σημείο αναφοράς του κλάδου στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης και εξυπηρετεί κάθε κατασκευαστική ανάγκη – από μια μεμονωμένη οικοδομή έως τα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα έργα – με την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων προστιθέμενης αξίας, καινοτόμων υπηρεσιών και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων. Με δέσμευση στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για καλύτερες κατασκευές και υποδομές, καθώς και στη συνεισφορά σε μια υψηλότερη ποιότητα ζωής, ο Όμιλος είναι ιδανικά τοποθετημένος για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αυξανόμενης αστικοποίησης.

Περισσότερα στο www.lafarge.gr και www.lafargeholcim.com