Νεκρός  βρέθηκε δυστυχώς μέσα στον Εθνικό Δρυμό ο 19χρονος φοιτητής της βιολογίας Ορέστης Μυλωνάκης, που αγνοείτο από χθες στις 11 το πρωί στο φαράγγι της Σαμαριάς. Ο άτυχος φοιτητής βρέθηκε σφηνωμένος σε ένα βράχο, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση από μεγάλο ύψος.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδελφή του ατυχου 19χρονου που από χθες βρίσκονται στα Χανιά.

Ο νεαρός τις τελευταίες επτά ημέρες προσέφερε τις υπηρεσίες του στον εθνικό δρυμό της Σαμαριάς στο πλαίσιο προγράμματος εθελοντισμού που εφαρμόζεται για δεύτερη χρονιά.

Η σορός του ατυχου νέου θα μεταφερθεί εκτος Φαραγιού πιθανότατα από της έξοδο της Αγ. Ρουμέλης.

Για τον εντοπισμό του 19χρονου έιχε στηθεί από χθες μια γιγαντιαία επιχείρηση ενω και σήμερα  στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν  εκτός από τους εργαζόμενους του Δρυμού, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 άνδρες καθώς και το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο με 4 άνδρες.

Επίσης στις έρευνες συμμετείχαν  αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ, εθελοντές του ερυθρού σταυρού, ο ορειβατικός σύλλογος, ενώ όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο προϊστάμενος ΠΣΕΑ στα Χανιά Τάσος Κουρουπάκης, ζητήθηκε σήμερα και η  συνδρομή της Μοίρας Αλεξιπτωτιστών από το Μάλεμε.