Έχασε λίγο μετά τις 23:00 τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 16χρονος ο οποίος δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι σε συμπλοκή που έγινε μιάμισι ώρα νωρίτερα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας. Ο συνομίλικος του θύματος που τον μαχαίρωσε αναζητείται από την Αστυνομία.

Στις 21:30, σύμφωνα με το corfupress,  νεαρά άτομα τα οποία, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εμβρόντητων περαστικών και περίοικων, φέρονταν να γνωρίζονταν μεταξύ τους, ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης της Κέρκυρας, στο Οκαζιόν.

 Το περιστατικό συνέβη έξω από την Εθνική Τράπεζα την ώρα που το σημείο έβριθε από κόσμο, Κερκυραίους και τουρίστες.

Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για έντονο διαπληκτισμό ομάδας πέντε αγοριών και μίας κοπέλας, ηλικιών από 16 έως 18 ετών το πολύ, χωρισμένων σε δύο ομάδες των τριών. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ένας εκ των συμμετεχόντων στον καυγά έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο, εκ των οποίων τον πρώτο πολύ σοβαρά. Ο 16χρονος επιχείρησε να διαφύγει αλλά αιμορραγούσε και μερικά μέτρα μακριά σωριάστηκε λιπόθυμος στην άσφαλτο. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τους ιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατήσουν το σοβαρότερα τραυματισμένο στη ζωή, δυστυχώς, χωρίς αίσιο αποτέλεσμα…

 Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πιστοποιηθεί από την Αστυνομία πως πρόκειται για άτομα αλβανικής καταγωγής ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι τρεις από τους τέσσερις προσήχθησαν και κατέθεσαν για το περιστατικό ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τέταρτου που φέρεται να μαχαίρωσε τους δύο ανήλικους.

Στο νοσοκομείο έσπευσε η τραγική μητέρα του 16χρονου, συγγενείς και φίλοι του παιδιού. Η μητέρα δεν είχε ενημερωθεί για την κατάληψη του υιού της ενώ νεαροί φίλοι του άτυχου εφήβου, έξω από το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κέρκυρας, σκυθρωποί δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίσσετο αυτή τη νύχτα…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος είχε γεννηθεί στους Αγ. Σαράντα με αλβανική καταγωγή. Το όνομα του φερόμενου ως δράστη είναι γνωστό στην Αστυνομία η οποία διενεργούσε το βράδυ ελέγχους σε σπίτια στα οποία θεωρεί ότι μπορεί να έχει καταφύγει, ενώ αυστηροί είναι και οι έλεγχοι και οι περιπολίτες από πλευράς Λιμενικού ώστε να μην δοθεί η ευκαιρία να διαφύγει στη γειτονικη πόλη των Αγ. Σαράντα.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook