Ο ύποπτος που φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στο Ντάλας, όπου 5 στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν και άλλα επτά τραυματίστηκαν, αναγνωρίστηκε, όπως μετέδωσαν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, ως ο Μάικα Εξέιβιερ Τζόνσον.

Ο νεαρός άνδρας ηλικίας 25 ετών διέμενε στο Μεσκίτ, ένα προάστιο του Ντάλας, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CBS News και NBC News.

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Τζόνσον υπηρέτησε στο Σώμα Εφέδρων του αμερικανικού στρατού ξηράς και υπηρέτησε στο Αφγανιστάν από τον Νοέμβριο του 2013 έως τον Ιούλιο του 2014. Όπως ανακοίνωσαν οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, ο Τζόνσον υπηρέτησε στον στρατό από τον Μάρτιο του 2009 έως τον Απρίλιο του 2015 και είχε ειδικότητα σε ξυλουργικές και οικοδομικές εργασίες στην 420ή Ταξιαρχία Μηχανικού που έχει βάση στο Τέξας. Επίσης, είχε λάβει αρκετά μετάλλια και διακρίσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο Τζόνσον την εποχή που υπηρετούσε στον αμερικανικό στρατό

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 25χρονος σκότωσε 5 αστυνομικούς και τραυμάτισε άλλους επτά- όπως επίσης και δύο πολίτες- σε μια συντονισμένη επίθεση που έληξε όταν η αστυνομία χρησιμοποίησε ένα τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ που μετέφερε εκρηκτικό μηχανισμό, προκειμένου να τον σκοτώσει, μέσα στο κτίριο που είχε οχυρωθεί.

Αυτός είναι ο 25χρονος που σκόρπισε τον θάνατο στο Ντάλας, σύμφωνα με τη NY Daily News

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook