Ο 36χρονος διέρρηξε τρια καταστήματα μέσα σε ενα βράδυ ενω στην κατοχή του βρέθηκε ενας ηλεκτρονικός υπολογιστής που είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο.

Συνελήφθη  χθες (08.07.2016) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, 36χρονος ημεδαπός  κατηγορούμενος για κλοπή.

Χθες στο Ρέθυμνο, άγνωστος δράστης εισήλθε σε τρία καταστήματα-επιχειρήσεις και αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας άνω των 400 ευρώ.  

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 36χρονος ημεδαπός, διέπραξε τις παραπάνω κλοπές και κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες  το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επιπλέον, βρέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής τον οποίο όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη προανάκριση, είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από κοινωφελές ίδρυμα, ο οποίος αποδόθηκε στο νόμιμο εκπρόσωπο του ιδρύματος.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook