Ένα ακόμη περιστατικό θανάτου καταγράφηκε σε παραλία της Κρήτης ανεβάζοντας τον αριθμό στη μακάβρια λίστα των ανθρώπων που ανασύρονται νεκροί από τις θάλασσες του νησιού.

Το νέο θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία της Ελούντας όταν περίπου στις 5 το απόγευμα, ένας Αμερικανός τουρίστας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα.

Ο άτυχος τουρίστας διεκομίσθη αμέσως στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του ενώ η διενέργεια νεκροψίας  – νεκροτομής θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αν δηλαδή οφείλεται σε πνιγμό ή σε παθολογικά αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα πνίγηκε στον Αποκόρωνα Χανίων ένας βρετανός τουρίστας, ενώ χάρη στην αυτοθυσία ενός 25χρονου φαντάρου, σώθηκε από πνιγμό ένας 70χρνος στο Μαράθι.

Τα περιστατικά θανάτων στις παραλίες του νησιού και ενώ βρισκόμαστε ακόμη στο μέσον της τουριστικής σεζόν προκαλούν προβληματισμό καθώς στην πλειοψηφία τους τα θύματα είναι τουρίστες οι οποίοι ενδεχομένως έχουν ελλιπή ενημέρωση για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν πριν και κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους στις παραλίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook