Πρώτη ενημέρωση 8.00 / Τελευταία ενημέρωση: 14:34

Άκαρπες οι έρευνες της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό της γυναίκας που με κλάματα και σπαστά αγγλικά ζητούσε σε βοήθεια λίγο πριν διακοπεί τελείως η τηλεφωνική επικοινωνία – 

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που χθες αργά το απόγευμα κάλεσε τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης ανάγκης 112 και ζήτησε βοήθεια.

Οι έρευνες, περίπου 20 ώρες μετά την γεμάτη αγωνία κλήση της γυναίκας παραμένουν άκαρπες και οι αστυνομικοί με το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ‘χτενίζουν” την περιοχή της Χερσονήσου.

Η επιχείρηση ωστόσο είναι δύσκολη και επί της ουσίας γίνεται στα τυφλά όπως λένε στις αρχές, καθώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να δώσει στοιχεία για την θέση που βρίσκεται ή για το είδος της βοήθειας που χρειάζεται καθώς η τηλεφωνική επικοινωνία διεκόπη.

Το μόνο που γνωρίζουν οι αστυνομικοί και το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που συνδράμει στις έρευνες είναι ότι η γυναίκα πραγματοποίησε την κλήση ενώ βρίσκονταν μεταξύ Σταλίδας και Μοχού.

Η κλήση αναστάτωσε μεταξύ άλλων τις αρχές καθώς από την άλλη γραμμή η γυναίκα έκλαιγε και με σπαστά αγγλικά ζητούσε βοήθεια.

Ελπίδα των αρχών είναι ότι ίσως κάποιοι τουρίστες που διαμένουν μαζί με την αγνοούμενη στο ίδιο ξενοδοχείο και ανήκουν στο ίδιο group, δώσουν κάποια στοιχεία που ενδεχομένως βοηθούσαν στον εντοπισμό της.

Σήμερα οι έρευνες που γίνονται υπό την ευθύνη του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου, έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook