Η αποκάλυψη του αδερφού του Κυριάκου Μαμιδάκη ο οποίος ήταν και αυτός που δέχτηκε το τελευταίο τηλεφώνημα πριν την αυτοκτονία

«∆υστυχώς, έφυγε ο αρχηγός, αλλά θα παλέψουµε και ελπίζω να ξεπεράσουµε τις δυσκολίες και να συνεχίσουµε το όραµά του. Αυτό είναι και η παρακαταθήκη που άφησε ο αδελφός µου. Εξάλλου, εµείς είµαστε Κρητικοί και δεν κω- λώνουµε».

Aυτό δηλώνει στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Νίκος Μαµιδάκης, ο αδερφός του Κυριάκου Μαµιδάκη, που µίλησε µαζί του λίγο προτού αυτός προβεί στο απονενοηµένο διάβηµα. Ο Νίκος Μαµιδάκης µίλησε για το τελευταίο τηλεφώνηµα και για την προσπάθεια να προλάβει τον αδελφό του προτού πατήσει τη σκανδάλη:

«Ετρεξα, αλλά δεν τον πρόλαβα. ∆εν τον προλάβαµε. Είχε πάρει τις αποφάσεις του και δεν µπορούσα να του αλλάξω γνώµη. Μου τηλεφώνησε, ευχήθηκε καλή τύχη στην οικογένεια και “έφυγε”. ∆εν µπορούσα να το πιστέψω. Ο Κυριάκος είχε τροµερές ευαισθησίες και δεν άντεξε την πίεση των τελευταίων εξελίξεων. Ειπώθηκαν πράγµατα και έγιναν σχόλια που δεν είναι αλήθεια. Οταν ο Α και ο Β µιλάνε για πτώχευση, ενώ δεν υπάρχει τέτοιο ζήτηµα, αλλά µια κίνηση για να προστατευτούµε γιατί έχουµε πολλά ενδιαφέροντα και από οίκους του εξωτερικού, δεν µπορεί την ίδια στιγµή να πετάγεται ο άλλος και να σου λέει “πτώχευσες”.

∆υστυχώς αυτό που συνέβη σε εµάς µπορεί να συµβαίνει σε εκατοντάδες επιχειρήσεις, αλλά δεν µπορεί να µιλάς για ένα γκρουπ πολυσχιδές µε δραστηριότητες σε πολλούς κλάδους και επενδύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτό τον τσάκισε. ∆εν άντεξε ο Κυριάκος. Αυτό που θα θυµάµαι πάντα από τον αδελφό µου και θα κουβαλάω πάντα µαζί µου είναι η εντιµότητά του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook