Σαν βροχή πέφτουν οι αποκαλύψεις για τον Μάικα Τζόνσον, τον ελεύθερο σκοπευτή του Ντάλας, καθώς μια γυναίκα στρατιώτης τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση όσο ήταν στο Αφγανιστάν και υπηρετούσε στον Αμερικανικό στρατό.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ο Τζόνσον λίγους μήνες αφότου βρισκόταν στο Αφγανιστάν υπηρετώντας για τον αμερικανικό στρατό, υποχρεώθηκε να επιστρέψει στις ΗΠΑ έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος κατηγορήθηκε από γυναίκα συνάδελφό του ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, κάτι που προκάλεσε την απόφαση για επιστροφή του στις ΗΠΑ,

Η γυναίκα ζήτησε, μάλιστα την παρακολούθηση του Τζόνσον από ψυχίατρο, ενώ έκανε αίτημα και για ασφαλιστικά μέτρα για εκείνη και την οικογένειά της. 

Τελικά, όχι μόνο δεν έφυγε όταν το ζήτησε η κοπέκα, αλλά ο δράστης αποστρατεύτηκε μήνες αργότερα, λαμβάνοντας, μάλιστα, «τιμητική αποστράτευση».

Άλλα αμερικάνικα δημοσιεύματα επικεντρώνονται στα ”λαβράκια” που έβγαλε ο λογαριασμός του Τζόνσον στο Facebook.

Όπως αναφέρουν, ανάμεσα στα γκρουπ που «παρακολουθούσε» ο 25χρονος συγκαταλέγονται και ομάδες για την «μαύρη υπεροχή» όπως το Νέο Κόμμα των Μαύρων Πανθήρων, το οποίο έχει ιδρυθεί στο Ντάλας, και η Ένωση Άμυνας Αφροαμερικανών.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook