Την απόδοση ευθυνών τόσο στους δυο νεαρούς που κατηγορούνται για την υπόθεση της κόρης της όσο και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου στο οποίο νοσηλεύτηκε, κατ’ ίσο μέρος, είναι αυτό που ζητάει η μητέρα της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη.

Η μητέρα της 16χρονης που κατέληξε την ημέρα του Πάσχα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλευόταν από τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου με οξεία μέθη, κατέθετε την Τετάρτη επί 3 περίπου ώρες στον ανακριτή Ρεθύμνου Αθανάσιο Μαρνέρη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του goodnet

Ίσης αξίας και βαρύτητας είναι για την ίδια τόσο να αποδειχθεί εάν οι νεαροί που κατηγορούνται προκάλεσαν βλάβη στην κόρη της όσο και το αν στο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο οποίο νοσηλεύτηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη αγωγή και παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας της.

Η μητέρα της Στέλλας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θεωρεί πως αν και πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις στην υπόθεση, καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα, το θάνατο της κόρης της.

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας της άτυχης 16χρονης.

Την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσουν ο 23χρονος και ο 17χρονος στους οποίους έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό και θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο για την υπόθεση θανάτου της 16χρονης.

Στο μεταξύ σε περίπου 15 μέρες εκτιμάται ότι θα εκδώσει ο ιατροδικαστής – πραγματογνώμονας Φίλιππος Κουτσάφτης το πόρισμα του μετά τη διερεύνηση των συνθηκών νοσηλείας της Στέλλας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook